De Hervormde gemeente Hazerswoude is een gemeente die deel uitmaakt van de Protestantse Kerk in Nederland waar het evangelie van Jezus Christus centraal staat. Onze gemeente wil staan in de gereformeerde traditie van onze kerk en daarbij als missionaire gemeente met beide benen in de wereld.

Elke zondag komen we samen in onze oude dorpskerk rond het Woord van God, de basis van ons geloof. Tijdens de kerkdiensten en de wekelijkse activiteiten willen we God loven en prijzen om wie Hij voor ons wil zijn in Zijn Zoon Jezus Christus.  Wij geloven dat God in zijn liefde, zijn Zoon Jezus Christus gezonden heeft om ons te redden. De kerk mag deze belangrijke boodschap doorgeven.

We willen er zijn voor de mensen om ons heen: dichtbij in de gemeente, in onze samenleving en wereldwijd.

Kinderconcert 21 april 2018

Op zaterdagmiddag 21 april hopen Elly en Rikkert een kinderconcert te komen geven in Hazerswoude-Dorp. Het concert vind plaats in de Hervormde Kerk en begint om 14:30 uur. Deur open om 14.00u.
Dit concert is onderdeel van de Kids in Actie concerten van Kerk in Actie en daarom zullen duif Rainbow en oma Duif ook aanwezig zijn. Alle kinderen van 4 jaar en ouder en hun ouders, opa, oma, etc. zijn van harte welkom! Voor meer info en tickets zie www.zingenindekerk.nl.

Jongerendienst februari

Bazar

Er is natuurlijk weer genoeg te zien, te doen en te kopen. Elke club heeft zijn eigen spel, knutselhoekje of verkoopspulletjes. In de hal kunt u genieten  van een kop koffie met iets lekkers.  Met de bazaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de kansarme kinderen in de wereld.

Iedereen is van harte welkom!!

Jongerendienst januari

Toerustingsavond 17-1-2018

Thema: omzien naar jongeren

Hoe kijken we naar jongeren, hoe bouw je en hoe onderhoud je relaties met hen……ook als zij minder of niet aanwezig zijn bij het jeugdwerk? Op deze toerustingsavond willen we hier dieper op in gaan. De avond is bedoeld voor bemoediging, bezinning en inspiratie. Op woensdag 17 januari staat om 19.45 uur de koffie klaar in de Regenboog. De avond begint om 20.00 uur olv. Leantine Dekker, spreekster van de HGJB. Iedereen van harte uitgenodigd!