Op zaterdag 2 juni is het alweer zover! Houdt u de datum vrij! De rommelmarkt wordt gehouden op het Raadhuisplein en begint om klokslag 9 uur. De opbrengst is bestemd voor het onderhoud van ons kerkgebouw.

Op maandag 7 mei is het ophaalavond. Hulp is altijd welkom,  op welke wijze dan ook. Twijfelt u of heeft u vragen? Bel of mail iemand van de commissie.

Naast heel veel tweedehands goederen, waaronder kasten, bedden, glaswerk en bestek, zijn er ook veel boeken, speelgoed en tuinbenodigdheden. Er is een bloemen- en plantenhoek. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten, een kraam met vlaaien  en oliebollen of  een broodje hamburger of sate is er te koop.  Voor groot en klein is er envelop trekken met altijd prijs. Evenals de voorgaande jaren is er wedstrijd sjoelen en er is een grote verloting met mooie prijzen gesponsord door winkeliers uit Hazerswoude dorp/ rijndijk en Koudekerk ad rijn. Een ieder wordt uitgenodigd om 2 juni te komen.