Ook dit jaar kunnen wij uw kerstkaarten binnen Hazerswoude Dorp (postcode 2391) bezorgen. En wel tegen een gereduceerd tarief van € 0,70 (kerstzegels zijn € 0,87). De kaarten worden bezorgd in de periode vanaf 13 december.

U kunt uw post brengen op onderstaand adres en tegen de volgende voorwaarden: Bezorgadres: Van der Linde Mode en Lingerie Dorpsstraat 138. Periode: t/m maandag 23 december. Tijd: Openingstijden van de winkel. Betaling: € 0,70 per poststuk bij afgifte.

We willen de actie dit jaar houden voor het werk van Marjolein en Ewoud Poot Croes in Italië. U kunt hen ondersteunen door uw kerstkaarten door ons te laten bezorgen.

Infomatie over het doel van deze actie:

Wij zijn Ewoud en Marjolein Poot en wonen met onze dochter Jaёlle (6) in Pisa, Italië waar we werken bij Operatie Mobilisatie. Samen met onze collega’s helpen we mensen in (geestelijke) nood op verschillende manieren. Via het sociale werk tegen mensenhandel willen we vrouwen helpen die gebonden zijn in de prostitutie. Via Engelse les, muziek, enquêtes op straat, persoonlijke contacten en Bijbelstudies gaan we in gesprek met mensen over zingeving. Daarnaast ondersteunen we een lokale kerk met o.a. het leiden van de jeugdgroep en het organiseren van activiteiten voor mensen die meer over God en het geloof willen weten. Op Kerstavond organiseren we met de mensen van onze kerk een diner voor mensen die eenzaam zijn of geen gelegenheid hebben om bij familie te zijn. Met het laten rondbrengen van uw kerstkaarten maakt u het mede mogelijk dat wij de boodschap van Gods hoop en liefde kunnen brengen in Italië.